April/ Mei/ Juni

Wat hebben we lekker zitten knutselen voor papa en mama! Mooie bloemetjes voor mama en een leuke sleutelhanger voor papa van krimp folie. Wat stonden de kindjes raar te kijken naar hun handjes in de oven die worden wel heel klein hè Annemieke!

Zijn deze maanden bezig geweest met het thema dieren uit de dierentuin. Veel boekjes gelezen en dieren geknutseld.

Af en toe hebben we lekker een plons kunnen nemen in het zwembad wat was dat lekker als het zo warm was. 

Pieter is 4 geworden en gaat helaas ons verlaten maar mag lekker naar school na de vakantie. Ook Ryan gaat ons verlaten die gaat verhuizen. Wat zal ik jullie missen mannen! Eva is 1 jaar geworden en hebben dat ook met veel lekkers en gezelligheid gevierd!

Voordat we allemaal met vakantie gaan nog even het thema zomer beginnen om er lekker in te komen! 

 

Juli/ Augustus/ September 

Voordat de vakantie begon hebben we Mick zijn 1ste verjaardag gevierd. Hiep hiep hoera!       Eind augustus zijn we weer gezellig begonnen en gestart met thema muziek. ( zie foto’s )       Wat kunnen we een herrie maken met pannen en deksels hihi!! Lauren werd in september 1 jaar en hier konden we ook weer goed muziek bij maken met trommels, triangels, sambaballen en piano.  Op naar de thema herfst!!!

 

Eind 2018 begin 2019 

Wat hebben we de laatste maanden nog veel gedaan feest gevierd, sinterklaas afscheid genomen en kerst. In oktober werd Eva alweer 3 jaar! In deze maand stond herfst centraal daar hoort dus een een ochtend bos en lekker picknicken dan ook bij.Met een volle zak bladeren, eikels, dennenappels enz  kwamen we thuis weer aan om er mee aan de knutsel te gaan. Sinterklaas had dit jaar ook weer een zak vol cadeaus gebracht met speelgoed voor de opvang. Maar ook de schoentjes van de kindjes waren gevuld althans schoentjes het waren dit jaar zelfgemaakte mijters. Veel sinterklaasverhaaltjes en liedjes gezongen om vervolgens over te gaan op de kerstverhaaltjes en liedjes. Met kerst hebben we samen ontbeten wat een mooi versierde tafel met allemaal lekkers ze hebben heerlijk zitten smullen. Die week ook afscheid genomen van Mick die is verhuist wat zullen we je gaan missen.

De maand januari zijn we gestart met thema winter en hadden geluk dat we zelfs in de sneeuw konden spelen een paar keer. Henk en Vieve waren deze maand ook jarig dus dat hebben we ook weer uitbundig gevierd. Met carnaval naar kinderbal en optocht geweest. Bij Thema huisdieren zijn heel wat dieren voorbij gekomen we zijn ook een kijkje gaan nemen bij een kinderboerderij of daar ook huisdieren voorkomen. Finn is ook gestart welkom!! Nu op naar de Lente